Centrale verwarming, CV-ketel

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Centrale verwarming: de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, installatie en reparatie via één aanspreekpunt? Dan bent u bij Houtenbos Installatietechniek aan het juiste adres. Naast gemak en het kunnen leunen op een ervaren loodgieter, ben ik in staat kwaliteit te leveren tegen een concurrerend tarief. Als loodgieter heb ik toegang tot een breed assortiment van de meest bekende merken cv-ketels. Op basis van uw woning, uw behoefte en wensen, help ik u bij het selecteren van de cv-ketel die bij u past. Naast een cv-ketel kunt u bij mij terecht voor vloerverwarming.

Wilt u weten wat Houtenbos Installatietechniek nog meer voor u kan betekenen? Bezoekt u dan de volgende dienstenpagina’s: zinkwerk, ventilatie, dak, sanitair, water, riool, gas.

Een goed gevoel


De aanschaf van een cv-ketel is niet niets. Immers, het gaat om een behoorlijke investering en zult u er gemiddeld genomen 15 jaar mee moeten doen. Vanuit mijn ervaring weet ik hoe belangrijk het is om de cv-ketel te kiezen die bij u past. De juiste prijs en rekening houdend met het energieverbruik. Graag begeleid ik u in dit traject en adviseer ik u waar mogelijk.

cv-ketel-centrale-verwarming

Veiligheid


Bij de aanleg en reparatie hebt u te maken met gas en rookgassen. Bij ingrepen ten aanzien van gas en gasleidingen, kunt u er altijd op rekenen dat ik een grondige controle uitvoer op gasdichtheid door gebruik te maken van speciale apparatuur. Bij de aanleg en reparatie van uw cv-ketel, zal ik er voor waken dat de schadelijke rookgassen op veilige wijze worden afgevoerd.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.