Dak

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Als loodgieter beschik ik over jarenlange ervaring op het gebied van het aanleggen, aanpassen en repareren van dakwerk, bitumineuze dakbedekking, dakisolatie en lood- en zinkwerk. In een persoonlijk gesprek adviseer ik u graag over de mogelijkheden, afgestemd op uw situatie.

Wilt u meer weten over de diensten die ik lever? Bezoek dan de diensten: sanitair, water, riool, gas, cv-ketel, zinkwerk, ventilatie.

Advies op maat


De keuze is reuze op het gebied van dakwerk. Ik neem u graag mee in het traject waarbij ik u wegwijs maak in de keuzes en help ik u de juiste inschatting te maken. Het advies op maat wordt kracht bij gezet door inzicht te geven in de gemaakte keuzes, een concurrerende prijs en inzicht in de te leveren kwaliteit in materiaal en montage.

dak-loodgieter

Spoed


Ervaart u bij uw zink- en dakwerk een calamiteit zoals lekkage of stormschade, neemt u dan contact met mij op. Waar mogelijk maak ik mij hard voor een snelle oplossing van het probleem.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.