Gas

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Het werken met gas en gasleidingen in de keuken, naar de cv-ketel, gashaard en terrasverwarming, is een delicate zaak. Graag ondersteun ik u bij de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw gasinstallatie. Veiligheid staat voor mij op de eerste plaats, direct gevolgd door kwaliteit tegen de juiste prijs.

Bij de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw gasinstallatie werk ik met koper, kunststof of stalen fitwerk. Bij de keuze in materiaal zorg ik voor de juiste dimensionering van leidingen voor voldoende toevoer aan gas.

Wilt u meer weten over de diensten die ik u kan bieden, neem dan een kijkje bij: cv-ketel, zinkwerk, ventilatie, dak, sanitair, water, riool.

Veiligheid voor alles


Waar gewerkt wordt met gas staat veiligheid op de eerste plaats. Binnen mijn werkzaamheden vervang ik oude stalen leidingen en onderwerp ik de gasinstallatie waaronder leidingen aan een grondige controle op gasdichtheid. De meting wordt gedaan doormiddel van speciale apparatuur.

cv-ketel-centrale-verwarming

Spoed


Zijn er calamiteiten, neemt u dan direct contact met mij op. Waar mogelijk ondersteun ik u bij het oplossen van het probleem. Zorgt u er wel voor dat u uw gaskraan dicht draait. Mocht het lek zich bevinden voor de meter, neemt u dan met spoed contact op met uw gasleverancier.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.