De Loodgieter

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Ik ben Dennis Houtenbos, mijn passie is mijn beroep. Ze zeggen wel eens, je bent zo goed als je laatste werk. En dat is precies waarvoor ik wil staan, met een persoonlijke benadering keer op keer het leveren van kwaliteit en betrouwbaarheid. Loodgieters zijn specialisten; waar ik mijzelf mee onderscheid is u deelgenoot te maken van het traject en u te adviseren en u mijn diensten te leveren alsof het gaat om mijn eigen woning. Dat betekend met creativiteit de beste oplossing tegen de juiste prijs.

Diensten


De Loodgieter

Simpel


Het werk wat ik lever maak ik inzichtelijk, u weet wat er gebeurd en waarom. Ik houd u op de hoogte over de planning en over de voortgang. Kortom, duidelijkheid vanaf ons eerste gesprek tot en met de oplevering van het werk.

Service


Flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Ik streef naar een relatie voor de langere termijn. Problemen los ik op en ik zet graag een stapje extra om u te ontzorgen. Bij calamiteiten zal ik u wanneer mogelijk spoedig van dienst zijn. Hebt u vragen of ervaart u onvrede, dan hoor ik dat graag.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via 06 – 1740 5319. Of u kunt een email sturen naar info@houtenbosinstallatie.nl.