Riool

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Voor alles omtrent riolering ben ik als loodgieter de aangewezen persoon u van dienst te zijn. In een persoonlijk gesprek denk ik mee over de beste aanpak voor de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw rioolinstallatie. Ik neem u mee in het traject en informeer u over de gemaakte keuzes, kwaliteit en hebt u altijd inzicht in de prijs.

Voor de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw rioolinstallatie werk ik met leidingen van PVC, PP of PE. Voor hemelwaterafvoeren gebruik ik materialen zoals zink, koper of PVC. Bekijkt u ook de andere diensten voor meer informatie: gas, centrale verwarming, zinkwerk, ventilatie, dak, sanitair, water.

Een goed gevoel


Loodgieter is een vak. Ik zie het dan ook als mijn taak om toekomstige verstoppingen, stank en borrelen te voorkomen door het gebruik van de juiste dimensionering aan leidingen en deze op correcte wijze te monteren. Wanneer de mogelijkheid bestaat werk ik leidingen weg. Wanneer er geen mogelijkheid is leidingen en hemelwaterafvoer uit het zicht weg te nemen, dan zorg ik er voor een fraaie montage.

loodgieter-riool

Spoed


Niets vervelender dan een acuut probleem met de riolering, of het nu gaat om stank of verstopping, ik help u graag waar mogelijk. Zijn er calamiteiten, neemt u dan contact met mij op. Via de telefoon denk ik met u mee over een passende oplossing voor het probleem.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.