Sanitair

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Voor werkzaamheden ten aanzien van sanitair, de plaatsing, montage en de afwerking, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een toilet of een complete badkamer, u wordt betrokken bij elke fase binnen het project en u hebt altijd controle over alles wat er gebeurd. U geniet mee van specialisten die zichzelf hebben bewezen zoals tegelzetters en stukadoors. Deze kwaliteiten worden gecombineerd met gemak, waarbij u altijd te maken heeft met één aanspreekpunt die altijd op de hoogte is van wat er speelt.

Ontwerp


Graag begeleid ik u bij het ontwerp waaronder het selecteren van de juiste producten en de perfecte indeling wat past bij de ruimte. Het assortiment aan sanitair en tegels zijn te bekijken in een showroom bij u in de buurt.

Wanneer gewenst kunt u mij inzetten voor alleen de uitvoering, op het moment dat u elders keuze hebt gemaakt in ontwerp en de producten.

sanitair-loodgieter

Diensten


Wanneer de toilet of badkamer onderdeel is van een verbouwing, dan kunt u mij als loodgieter breder inzetten. Denk daarbij aan de volgende diensten: water, riool, gas, cv-ketel, zinkwerk, ventilatie, dak.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.