Water

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Als loodgieter is water mijn specialisatie. Bij Houtenbos Installatietechniek kunt u dan ook terecht voor de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw koud- en warmwatersystemen en warmwatercirculatiesystemen. In een persoonlijk gesprek denk ik met u mee en adviseer ik u over de beste oplossing en streef ik naar kwaliteit tegen de juiste prijs.

Onder de aanleg, uitbreiding of reparatie van uw koud- en warmwatersystemen en warmwatercirculatiesystemen wordt ook verstaan vorstvrije buitenkranen, koper of kunststof leidingwerk en elektrisch, gas of indirect gestookte boilers. Bekijkt u ook de andere diensten: riool, gas, CV, zinkwerk, ventilatie, dak, sanitair.

Een goed gevoel


Voldoening haal ik uit zichtbaar resultaat en door gezamenlijk het traject aan te gaan met u als opdrachtgever. Binnen mijn werkzaamheden houd ik rekening met het veilig en spanningsvrij monteren, handig weggewerkt of fraai gemonteerd indien in het zicht en zorg ik bij warmwatercirculatie voor snel warm water om verspilling van energie tegen te gaan. Verder kunt u er op vertrouwen dat het water de juiste hoeveelheid en temperatuur heeft om legionella of bevriezing tegen te gaan.

De Loodgieter

Spoed


Zijn er calamiteiten, ervaart u problemen met waterleidingen of installatie, neemt u dan contact met mij op. Ik kan geen garantie geven op een bepaalde oplostijd. Wel doe ik mijn uiterste best om er voor u te zijn en denk ik mee over een oplossing.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.