Zinkwerk

Loodgieter in Alkmaar en directe omgeving zoals:
Heiloo, Bergen, Oudorp, Egmond, Schoorl.

Het oog wil ook wat. Neem een willekeurige woning en de dakgoten, hemelwaterafvoer, sierwerk en deklijsten zijn de elementen die een woning af maakt. Ik kan u voorzien van zinken en koperen dakgoten en hemelwaterafvoer, en zinken bekledingen, sierwerk, deklijsten en vergaarbakken – altijd voorzien van een fraaie montage. Neemt u contact op voor een persoonlijk gesprek, ik denk graag mee over de mogelijkheden afgestemd op uw situatie.

Naast zinkwerk kunt u bij mij terecht voor dakwerk zoals dakbedekking. Andere diensten zijn: ventilatie, dak, sanitair, water, riool, gas, cv-ketel.

Een goed gevoel


Voldoening haal ik uit zichtbaar resultaat en door gezamenlijk het traject aan te gaan met u als opdrachtgever. Binnen mijn werkzaamheden houd ik rekening met het veilig en spanningsvrij monteren, handig weggewerkt of fraai gemonteerd indien in het zicht en zorg ik bij warmwatercirculatie voor snel warm water om verspilling van energie tegen te gaan. Verder kunt u er op vertrouwen dat het water de juiste hoeveelheid en temperatuur heeft om legionella of bevriezing tegen te gaan.

Advies op maat


Zinken en koperen dakgoten, hemelwaterafvoer en zinken sierwerk en deklijsten komen in vele soorten en maten. Ik neem u graag mee in het traject waarbij ik u wegwijs maak in de keuzes en help ik u de juiste inschatting te maken. Het advies op maat wordt kracht bij gezet door inzicht te geven in de gemaakte keuzes, concurrerende prijs en inzicht in de te leveren kwaliteit in materiaal en montage.

loodgieter-zinkwerk

Spoed


Ervaart u bij uw zink- en dakwerk een calamiteit zoals lekkage of stormschade, neemt u dan contact met mij op. Waar mogelijk maak ik mij hard voor een snelle oplossing van het probleem.

Contact


Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend een gesprek? Neemt u dan contact met mij op via het contactformulier of belt u met 06 – 1740 5319. U kunt uiteraard ook kiezen voor email, stuurt u dan een bericht naar: info@houtenbosinstallatie.nl.